Rannarootsi

Karbiga ahju!

Karbiga ahju!

Rannarootsi ahjuroad on nüüd mugavates karpides, mille sees saad liha ka ahjus valmis küpsetada. Oma tee "Karbiga ahju" on lisaks vanadele lemmikutele leidnud ka neli uut toodet: 

Krõbedad lihapallid juustuga on rõõmuks nii neile, kes peavad lugu mõnusalt tummistest lihapallidest, kui ka neile, kes armastavad väga juustu. Ning lihapallid on teadagi läbi aegade olnud suureks laste lemmikuks. Armastas ju ka üks parajalt paks ja parimates aastates lasteraamatu kangelane üle kõige just neid.

Sealihakarri on inspireeritud Aasia köögis väga armastatud karridest. Karbi sisule tuleb lisada pisut koort, panna ahju ning tulemuseks on mahe, kreemjas ja veidi kookosehõngulises kastmes pehme liha, mis sobib ideaalselt keedetud riisiga. Söö nagu Indias kasvõi igal õhtul!

Islandi samblikuga seapraad on loodusest inspireeritud ahjupraad, mille muudab põnevaks just valmistamisel kasutatud samblik. Islandi samblikku tuntakse meil ka põdrasambla nime all ning kui tavapäraselt valmistatakse sellest teed, siis maitsetaimena annab see lihale omapärase maitsenüansi, mis tuleb ise järgi proovida.

Rabajõhvika ahjupraad leesikatega on meie armastatud rabajõhvika tootesarja uusim liige. Seekord on maitsestamisel lisatud ka leesikaid, mis annavad jõhvikate hapukusele meeldiva lisanüansi.

"Karbiga ahju" ahjuroad on pakendatud loodust säästvatesse ja taaskasutatavatest puidukiududest valmistatud karpidesse, mis on mõeldud ahjus kasutamiseks (max 180 °C).

Kõik "Karbiga ahju" tooted: