Rannarootsi

Karbiga ahju!

Karbiga ahju!

Rannarootsi ahjuroad on mugavates karpides, mille sees saad liha ka ahjus valmis küpsetada. Oma tee "Karbiga ahju" on lisaks vanadele lemmikutele leidnud ka neli uut toodet: 

Odessa ahjupada kuulub Rannarootsi Musta Mere Maitsete sarja. Odessast inspireeritud ahjulihale annavad maitse baklažaan, sibul ja paprika – see on tõeliselt rikkalik maitsebukett.

Merevaigu lihapallid kuuluvad Rannarootsi Merevaigu toodete sarja. Lihapallide mahe maitse pärinebki just Merevaigult, mida on söödud juba 50 aastat ja mis on eestlaste jaoks saanud sulatatud juustu sünonüümiks. Lihapallid on teadagi läbi aegade olnud laste suureks lemmikuks. Armastas ju ka üks parajalt paks ja parimates aastates lasteraamatu kangelane üle kõige just neid.

Kiire siga valmib ahjus vaid poole tunniga, sest on madalal temperatuuril eelküpsetatud. Eemalda karbilt kile, pista ahju, küpseta 180 °C juures, lase lihal pärast ahjust võtmist järelküpseda ning maitsev lihatoit ongi valmis!

Požarski kotletid on Vene köögi ühed tuntumad palad. Need on isegi nii tuntud, et kotlettidest pidasid legendi järgi lugu nii tsaar Aleksander I kui ka luuletaja Aleksandr Puškin. Maitseeelamuses ei pea pettuma! 

"Karbiga ahju" ahjuroad on pakendatud loodust säästvatesse ja taaskasutatavatest puidukiududest valmistatud karpidesse, mis on mõeldud ahjus kasutamiseks (max 180 °C).

Kõik "Karbiga ahju" tooted: