Rannarootsi

Karbiga ahju

Karbiga ahju

Rannarootsi uued ahjuroad on nüüd mugavates karpides, mille sees saad liha ka ahjus valmis küpsetada.

Ahjuliha karamellistatud sibulaga on kosutav ahjupraad, mis toob esile sibula magusama poole. Seakaelakarbonaadist ahjuliha valmistamine on kiire ning mugav – torka küpsetuskarbi kile sisse paar auku ning pane karp ahju.
Retsepte selle tootega vaata siit. 

Krõbedad lihapulgad on kvaliteetsest tänavatoidust inspireeritud geniaalne roog – seda saab süüa nii praena kui ka niisama snäkina. Tõelised laste lemmikud.
Retsepte selle tootega vaata siit.

Vahemere ahjuvorstid tomatikastmes on roog, kus vorst ei küpse lihtsalt niisama, vaid hoopis tomatikastmes. Vorstide maitses on tunda Itaalia klassikaliste bruschetta’de tomatikatte mekki, sest nende valmistamisel on kasutatud maitsetaimi, sibulat ja tomatipüreed.
Retsepte selle tootega vaata siit.

Toorjuustutasku on taskukujuliseks vormitud mahlane seavälisfilee, mille sees on peidus kreemjas toorjuust. Taskute valmistamine on mugav ja kiire – eemalda küpsetuskarbilt kile ning pane karp ahju.
Retsepte selle tootega vaata siit.

Uued ahjuroad on pakendatud loodust säästvatesse ja taaskasutatavatest puidukiududest valmistatud karpidesse, mis on mõeldud ahjus kasutamiseks (max 180 °C).

Pakendi tootmisel kasutatavast energiast suur osa
on bioenergia. Karpi on lihtne ka uuesti taaskasutusse suunata, kuna pärast puhastamist saab selle paberi- ja
kartongikonteinerisse visata.