Rannarootsi

Põrsas kotis

Põrsas kotis

Miks öeldakse, et põrsast kotis ei osteta?

Ajaloolased usuvad, et väljend tuli kasutusele 14. sajandil Prantsusmaal, kus petised üritasid turgudel hinnalise põrsaliha asemel müüa kotis kahtlast kraami. Väljend on levinud üle kogu maailma. Erinev on ainult loom, mida kotis ei osteta. Tšehhid näiteks ei soovita osta jänest kotis. Rannarootsi põrsas on aga küpsetuskotis ja seda võib julgelt osta.

Rannarootsi Põrsas kotis tootesarja kuuluvad kolm erinevat sealihast ahjupraadi, mis on mugavas küpsetuskotis.
 
Magushapu seakülg on toekas ahjupraad, mis on inspireeritud maailmas palavalt armastatud praest. Ja seda põhjusega, sest kaua küpsenud seakülg on mõnusalt mahlane ning sobib ideaalselt pehmete ahjukartulite juurde. 

Seakael talvises marinaadis on hõrk ja pehme ahjuroog, mida saab serveerida maitsva kastmeleemega. Praad valmib 160-kraadises ahjus 2 tunniga. Kui aga soovid tulemuseks inglisekeelsest kokandusmaailmast tuntud PULLED PORKI’i ehk rebitavat liha, siis võid ahjus hoida kauem, kuni 3 tundi. Usu, tulemus on ootamist väärt.

Searulaad küpseb mahlaseks, jääb serveerimisel kaunis ning mis pole ka mitte ebaoluline – jätab Sinust kui kokast väga profesioonaalse mulje. Tegelikult ei pea Sa palju vaeva nägema,  kui lihtsalt see käib, loe siit