Rannarootsi

Retseptid

Rannarootsi EHE šašlõkivorst koos pannikartulitega

Pannil küpsetatud krõbeda koorikuga kartulid ei jäta kedagi ükskõikseks, aga vahel tasub katsetada veidi teistlaadselt neid valmistada. Kui lisada kartulitele spinatit ja kappareid ning maitsestada tibakese sidrunimahlaga, siis on tulemuseks väga maitsvad ja parajalt üllatava maitsekooslusega kartulid. Sobivad imehästi toeka Rannarootsi EHE šašlõkivorstiga nautimiseks.
Rannarootsi EHE šašlõkivorst koos pannikartulitega

Koostisosad

Kogus: 4-le
• 1 pakk Rannarootsi EHE šašlõkivorsti
• 500 g värskeid (või väiksemaid) kartuleid, pooleks lõigatuna
• 1 sl oliiviõli
• 2 sl võid
• 100 g spinatit
• 2-3 sl nõrutatud kappareid
• Riivitud sidrunikoort
• Soola ja pipart

Valmistamine

Šašlõkivorsti valmistamiseks grilli vorsti hõõguvatel sütel 8–10 minutit. prae pannil 10–15 minutit või küpseta ahjus 200 °C juures 10-15 minutit. Keeda kartulid poolpehmeks (ca 15 minutit). Nõruta. Kuumuta pannil 1 sl võid, kuini see hakkab vahutama ja lisa siis nõrutatud kartulid. Küpseta kartuleid, lõikepind vastu panni kuni need saavad kuldse kooriku. Lisa ülejäänud või ja lisa siis ka spinat, kapparid ja sidrunikoor- ja mahl. Sega kõik läbi ja kuumuta, kuni spinat veidi „närtsib“. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe.