Rannarootsi

Retseptid

Rannarootsi Rabajõhvika grill-ribi koos värskusest pakatava tsitruse ja avokaadosalatiga

Värvikirev ja vitamiinidest pungil värske salat lummab oma kevadiselt kirgaste värvidega. Lisaks silmailule pakub salat ka paitust meie kevadväsimusest räsitud kehale ja varustab meid erinevate vitamiinidega. Kaunis ja maitsev! Eriti maitsev koos Rannarootsi rabajõhvika marinaadis grill-ribiga
Rannarootsi  Rabajõhvika grill-ribi koos värskusest pakatava tsitruse ja avokaadosalatiga

Koostisosad

Kogus: 4-le
• 1 pakk Rannarootsi rabajõhvika grill-ribi
• 100 g värsket spinatit
• 1 veriapelsin või tavaline apelsin, puhastatuna
• 1 valge greip, puhastatuna
• 1 punane greip, puhastatuna
• 2 avokaadot, koorituna ja viiludena
• Pool granaatõuna, puhastatuna
Vaarikakaste:
• 3 sl vaarikaäädikat
• Poole laimi mahl
• 1-2 tl mett
• 30 ml oliiviõli
• Soovi korral veidi hakitud tšillipipart
• Soola ja pipart

Valmistamine

Grillribidele punakaspruuni värvuse saamiseks grilli hõõguvatel sütel 8–10 minutit või küpseta ahjus 220 °C juures 20–25 minutit, ribi aeg-ajalt keerates. Salati valmistamise jaoks sega omavahel salatikastme ained. Laota serveerimistaldrikule värske spinat. Sinna peale laota tsitruselised ja avokaado. Puista peale granaatõunaseemneid. Nirista peale mangokaste. Maitsesta soola ja pipraga.