Rannarootsi

Retseptid

Einevõileib Rannarootsi EHE juustuvorstiga

Toekas võileib, kus mõnusalt lihane juustuvorst saab endale seltsiliseks värvilised köögiviljad ja küüslauguse kastme. Mahlane ja maitsev, lisaks kindlasti ka kõhtutäitev. Sobib nii piknikule kui ka töö juurde kaasahaaramiseks või siis toekaks hommikusöögiks.
Einevõileib Rannarootsi EHE juustuvorstiga

Koostisosad

• 1 koorikleib
• 4 sl majoneesi
• 1 küüslauguküüs, peenestatuna
• Salatilehti
• 1 keskmine või paar väikest avokaadot, tükeldatuna
• 5-6 viilu Rannarootsi EHE juustuvorsti
• Paar redist
• Mõned viilud värsket kurki
• Hakitud maitserohelist
• Soola ja pipart

Valmistamine

Sega majonees peenestatud küüslauguga. Määri küüslaugumajonees mõlemale koorikleiva või pehmiku küljele. Aseta alumisele leivaviilule salatileht, sinna peale lao avokaadoviilud, nendele laota vorstiviilud ja kõige peale säti redise- ja kurgiviilud. Puista peale hakitud maitserohelist ning soovi korral maitseta soola ja pipraga.