Rannarootsi

Talvised toidud

Ahjuliha karamellistatud sibulatega

Ahjuliha karamellistatud sibulaga on kosutav ahjupraad, mis toob esile sibula magusama poole. Nimelt kui sibulat madalal tulel pruunistada, kaob selle iseloomulik teravus ja maitse muutub hoopis mõnusalt magusaks. Seakaelakarbonaadist ahjuliha valmistamine on kiire ning mugav – torka küpsetuskarbi kile sisse paar auku, pane karp ahju 180 kraadi juurde küpsema ja 60 minuti pärast on mahlane praad valmis.
Ahjuliha karamellistatud sibulatega

Koostisosad

seakaelakarbonaad (78%), vesi, sibul (8%), suhkur, sool, äädikas, veiniäädikas, kontsentreeritud viinamarjamahl, rapsiõli, SOJAKASTMEPULBER, pruun suhkur, maitsetaimed, vürtsid, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, sidrunhape, naatriumtsitraat, õunhape (DL-)), maltodekstriin, antioksüdant (naatriumaskorbaat), toiduvärvid (ammooniumkaramell, paprikaekstrakt), paksendajad (guarkummi, ksantaankummi), lõhna- ja maitseained (sh suitsuekstrakt), toiduvärv (ammooniumsulfitkaramell), emulgaator (letsitiin)

Valmistamine