Rannarootsi

Talvised toidud

Eelküpsetatud pardikoivad hapukapsaga ja kartuli-juusturöstiga

Eelküpsetatud pardikoivad koos maitsva hapukapsaga on juba iseenesest peaaegu et täiuslik kooslus. Kui täiusest midagi puudu jääb, siis võiks see olla krõbe kartuli-juusturöst, mis võimaldab üsna lihtsa vaevaga kogu komplektist piduroa mõõtu toidukorra vormistada.
Eelküpsetatud pardikoivad hapukapsaga ja kartuli-juusturöstiga

Koostisosad

Kogus: kahele
• Rannarootsi eelküpsetatud pardikoivad hapukapsaga
Kartuli-juusturöst:
• 4 keskmise suurusega kartulit, riivituna
• 100 g parmesani juustu, riivituna
• 2 sl panko paneeringut või riivsaia
• 1 sibul, hakituna
• 1-2 küüslauguküünt, hakituna
• Oliiviõli
• Soola ja pipart
• Hakitud värsket tilli

Valmistamine

Küpseta pardikoibi ahjus 220 °C juures 15–20 minutit, neid aeg-ajalt keerates ja kapsast segades.
Kuumuta pannil õli ning prae keskmisel kuumusel sibulat mõned minutid. Lisa pannile küüslauk ja kuumuta umbes minuti jooksul läbi. Sega riivitud kartul ja juust praetud sibula ja küüslauguga. Lisa ka panko paneering. Maitsesta hakitud tilli, soola ja pipraga. Määri muffinivormid õliga ja suru saadud segu muffinivormi nii, et vorm oleks ca 2/3 ulatuses täidetud. Küpseta 180 kraadi juures ca 40 minutit, kuni kartulivormid on kergelt pruunistunud ja läbi küpsenud.