Rannarootsi

Talvised toidud

Rebitav liha talvises marinaadis

Rebitav liha talvises marinaadis on kummardus tänavatoidule. REBITAV LIHA on ingliskeelsest kokandusmaailmast tuntud PULLED PORKI’i eestikeelne vaste. See on liha, mida on madalal kuumusel küpsetatud nii kaua, kuni liha n-ö laguneb ja seda saab justkui rebides tükeldada. Rebitava liha saamiseks torka küpsetuskotti mõned augud ning küpseta liha koos kotiga 160-kraadises ahjus 3 tundi. Usu, tulemus on ootamist väärt!
Rebitav liha talvises marinaadis

Koostisosad

seakaelakarbonaad (71%), vesi, rapsiõli, äädikas, SOJAKASTMEPULBER, pruun suhkur, sool, maitsetaimed, vürtsid, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, sidrunhape, trifosfaat, naatriumtsitraat, õunhape (DL-)), stabilisaator (difosfaat), maltodekstriin, antioksüdant (naatriumaskorbaat), toiduvärvid (ammooniumkaramell, paprikaekstrakt), paksendajad (guarkummi, ksantaankummi), lõhna- ja maitseained (sh suitsuekstrakt), emulgaator (letsitiin)

Valmistamine