Rannarootsi

Tooted

Rabajõhvika veisepõsk Uus!


Rabajõhvika sari on kooslus kahest eestlastele armsast toidust – rabast pärinevatest jõhvikatest ja lihast. Veisepõsk on tõeliselt nauditav suussulav lihatükk, millele jõhvikas annab pikantse ja kergelt hapuka maitse. Kui muidu valmistatakse veisepõske üleöö, ehk selle valmimine võtab aega vähemalt 10 tundi, siis meie veisepõsk on eelküpsetatud, mistõttu valmib 45-55 minutiga. Et tulemus oleks eriti pehme ja mahlane, lase kindlasti lihatükil pärast ahjust võtmist ja enne serveerimist järelküpseda.
Koostisosad:
veisepõsk 60%. Kastme koostisosad: vesi, punane vein (sh SULFIT), sibul, porgand, kuivatatud jõhvikad 2,1% (jõhvikad (54%), roosuhkur, päevalilleõli), VÕI (sh LAKTOOS), suhkur, tomatipasta, SELLER, sool, küüslauk, modifitseeritud maisitärklis, maitsetaimed ja vürtsid
Toote kaal
500 g
Säilivusaeg
45 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
4740296011408

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 595 kj / 143 kcal
Rasvu 8,7 g
sh küllastunud rasvhappeid 4,1 g
Süsivesikuid 3,8 g
sh suhkruid 2,1 g
Valke 12,2 g
Soola 0,8 g

Retsepte selle tootega