Rannarootsi

Tooted

Magushapu seakülg Uus!


Magushapu seakülg on toekas ahjupraad, mis on inspireeritud maailmas palavalt armastatud praest. Ja seda põhjusega, sest kaua küpsenud seakülg on mõnusalt mahlane ning sobib ideaalselt pehmete ahjukartulite juurde. Liha tuleb panna koos küpsetuskotiga ahjuplaadile ja asetada eelkuumutatud ahju alaossa. Küpsetama peaks seda 160 °C ahjus 2 tundi. Kui liha on valmis, vala kastmeleem kotist välja ja serveeri koos lihaga.
Koostisosad:
seakülg kondiga (75%), vesi, suhkur, magusaine sorbitool, sool, modifitseeritud maisitärklis, maitsetaimed ja vürtsid, lõhna- ja maitseained (sh SINEP), paksendaja (ksantaankummi, karrageen, guarkummi), toiduvärv (paprikaekstrakt, karamell), fermenteeritud SOJAOA pasta (sh NISUJAHU), SEESAMIPASTA, happesuse regulaatorid (äädikhape, naatriumatsetaat, trifosfaat), lõhna- ja maitsetugevdaja (naatriumvesinikglutamaat), AUSTRIEKSTRAKT, veiniäädikas, viinamarjavirre (sh SULFIT), stabilisaator (difosfaat), glükoos, glükoosisiirup, antioksüdant (naatriumisoaskorbaat), pärmiekstrakt
Toote kaal
~ 1 kg
Säilivusaeg
12 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+4 °C
296887

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 1297 kj / 313 kcal
Rasvu 27,2 g
sh küllastunud rasvhappeid 9,6 g
Süsivesikuid 5,7 g
sh suhkruid 4,1 g
Valke 11,5 g
Soola 1,4 g

Retsepte selle tootega