Rannarootsi

Tooted

Sealihakarri Uus!


Sealihakarri on inspireeritud Aasia köögis väga armastatud karridest. Selle valmistamine käib lihtsalt – eemalda karbilt kile ja küpseta 180 °C ahjus 15 minutit, siis lisa 200 ml rõõska koort, lase kastmel veel 15 minutit ahjus pakseneda. Tulemuseks saad mahedas  kreemjas, veidi kookosehõngulises kastmes pehme liha, mis sobib ideaalselt keedetud riisiga. Söö nagu Indias kasvõi igal õhtul!
Koostisosad:
seaseljakarbonaad (84%), vesi, osaliselt hüdrogeenitud rapsiõli, vürtsid, kuivatatud õunakuubikud (sh SULFITID), sool, kookospähklilaastud, lõhna- ja maitseained, happesuse regulaatorid (trifosfaat, naatriumatsetaat), stabilisaator (difosfaat), paksendajad (tselluloosi sisaldav karrageen, guarkummi, ksantaankummi), glükoos, glükoosisiirup, antioksüdant (naatriumisoaskorbaat), pärmiekstrakt, äädikas
Toote kaal
400 g
Säilivusaeg
10 päeva
Säilitustemperatuur
+2...+4
4740296010906

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 723 kj / 173 kcal
Rasvu 10,4 g
sh küllastunud rasvhappeid 2,5 g
Süsivesikuid 2,6 g
sh suhkruid 1,7 g
Valke 17,3 g
Soola 1,4 g