Rannarootsi

Tooted

Searulaad Uus!


Searulaad küpseb mahlaseks, jääb serveerimisel kaunis ning mis pole ka mitte ebaoluline – jätab Sinust kui kokast väga profesioonaalse mulje. Tegelikult ei pea Sa palju vaeva nägema: võta liha pool tundi enne ahju panemist toatemperatuurile eemalda pealmine kile ja küpseta ahjuplaadil koos küpsetuskotiga 160-180 °C juures ca 40 minutit. Seejärel eemalda küpsetuskott ja küpseta veel toodet 30 minutit, et tekiks praele kuldne ümbris. Enne serveerimist lase prael 15 minutit järelküpseda ning eemalda praekummid, millega praad on kokku seotud.
Koostisosad:
seavälisfilee (71%), vesi, sool, happesuse regulaatorid (trifosfaat, naatriumatsetaat), stabilisaator (difosfaat), paksendajad (tselluloosi sisaldav karrageen, guarkummi, ksantaankummi), glükoos, glükoosisiirup, antioksüdant (naatriumisoaskorbaat), lõhna- ja maitseained, vürtsid, pärmiekstrakt, äädikas. Täidise koostisosad: suitsupeekon (seakülg, sool, vürtsid (sh SINEP), maltodekstriin, glükoos, lõhna- ja maitseained, hüdrolüüsitud taimne proteiin, säilitusaine (naatriumnitrit)), sinepitarrend (vesi, SINEP, želatiin, sool, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, kaaliumatsetaat), vürtside ekstraktid
Toote kaal
~ 1 kg
Säilivusaeg
12 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+4 °C
296853

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 535 kj / 127 kcal
Rasvu 5,5 g
sh küllastunud rasvhappeid 2,2 g
Süsivesikuid 1,1 g
sh suhkruid 0,3 g
Valke 18,5 g
Soola 1,3 g