Rannarootsi

Tooted

Ahjuliha karamellistatud sibulatega


Ahjuliha karamellistatud sibulaga on kosutav ahjupraad, mis toob esile sibula magusama poole. Nimelt kui sibulat madalal tulel pruunistada, kaob selle iseloomulik teravus ja maitse muutub hoopis mõnusalt magusaks. Seakaelakarbonaadist ahjuliha valmistamine on kiire ning mugav – torka küpsetuskarbi kile sisse paar auku, pane karp ahju 180 kraadi juurde küpsema ja 60 minuti pärast on mahlane praad valmis.
Koostisosad:
seakaelakarbonaad (78%), vesi, sibul (8%), suhkur, äädikas, veiniäädikas, kontsentreeritud viinamarjamahl, rapsiõli, SOJAKASTMEPULBER, pruun suhkur, maitsetaimed, vürtsid, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, sidrunhape, naatriumtsitraat, õunhape (DL-)), maltodekstriin, antioksüdant (naatriumaskorbaat), toiduvärvid (ammooniumkaramell, paprikaekstrakt), paksendajad (guarkummi, ksantaankummi), lõhna- ja maitseained (sh suitsuekstrakt), toiduvärv (ammooniumsulfitkaramell), emulgaator (letsitiin)
Toote kaal
600 g
Säilivusaeg
15 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+4 °C
4740296010425

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 716 kj / 172 kcal
Rasvu 10,7 g
sh küllastunud rasvhappeid 3,8 g
Süsivesikuid 6,1 g
sh suhkruid 1,4 g
Valke 12,6 g
Soola 1,1 g

Retsepte selle tootega