Rannarootsi

Tooted

Rebitav liha talvises marinaadis


Rebitav liha talvises marinaadis on kummardus tänavatoidule. REBITAV LIHA on ingliskeelsest kokandusmaailmast tuntud PULLED PORKI’i eestikeelne vaste. See on liha, mida on madalal kuumusel küpsetatud nii kaua, kuni liha n-ö laguneb ja seda saab justkui rebides tükeldada. Rebitava liha saamiseks torka küpsetuskotti mõned augud ning küpseta liha koos kotiga 160-kraadises ahjus 3 tundi. Usu, tulemus on ootamist väärt!
Koostisosad:
seakaelakarbonaad (71%), vesi, rapsiõli, äädikas, SOJAKASTMEPULBER, pruun suhkur, sool, maitsetaimed, vürtsid, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, sidrunhape, trifosfaat, naatriumtsitraat, õunhape (DL-)), stabilisaator (difosfaat), maltodekstriin, antioksüdant (naatriumaskorbaat), toiduvärvid (ammooniumkaramell, paprikaekstrakt), paksendajad (guarkummi, ksantaankummi), lõhna- ja maitseained (sh suitsuekstrakt), emulgaator (letsitiin)
Toote kaal
800 g
Säilivusaeg
15 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+4 °C
4740296010432

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 685 kj / 165 kcal
Rasvu 11,8 g
sh küllastunud rasvhappeid 4,2 g
Süsivesikuid 1,5 g
sh suhkruid 0,9 g
Valke 13,3 g
Soola 1,7 g