Rannarootsi

Rannarootsi suvetooted 2023

Lisaks juba vanadele lemmikutele on 2023 aastal Rannarootsi tootevalikusse lisandunud tervelt 11 uut suvetoodet.

1. Minirirbi ca 1,2kg. Miniribi pakub mõnusat vaheldust, kui on isu liha järele, kuid tavapärastest viineritest, kotlettidest või praetükkidest on küllalt. Searibikondist lõigatud parajad tükid on eelnevalt marineeritud õrnalt vürtsise marinaadiga, tänu millele on valmistamine lihtne – pakist välja otse grillile, 40 minutit, paar korda keeramist ja ongi valmis.

2. Grilljuustuga grillvorst 250g. Grilljuustuga grillvorstid toovad grillrestile kokku pere suured lemmikud, vorsti ja juustu. Ja grillimise! Tulemuseks on ekstra mahlased, võiks isegi öelda, et mõnusalt kreemja maitsega piklikud, sealihast valmistatud vorstikesed, mis saavad kiiresti valmis ja maitsevad kõigile.

3. BBQ Mureli pehme ribi 600g. BBQ Mureli pehme ribi on taas üks suurepärane näide sellest, kui lõputu on armastatud magus-soolaste BBQ kastmete maailm. Sedakorda täiendab BBQ kastme iseloomulikku maitset magushapu murel, mille maitsenüansse marinaadis julgelt tunda saab. Pehmeribi on ka lihtne valmistada – grilli hõõguvatel sütel umbes 20 minutit ja ära unusta liha ka vahepeal keerata.

4. Tzatziki toorvorstid 400g . Tzatziki toorvorstide kohta saab öelda, et vana klassika uuel kujul. Sest just täpselt nii ongi – populaarsed, kuulsast jogurtikastmest inspiratsiooni saanud vorstikesed on tagasi oma tuntud headuses, kuid saanud värskendatud välimusega pakendi. Sealihast valmistatud vorstikeste maitse on endiselt sama, mahe ja ülihea.

5. Peened toorvorstid seasisefileest 400g. Peened toorvorstid seasisefileest on vorstikeste maailma gurmeenurga esindajad, sest on tõepoolest valmistatud seasisefileest – kvaliteetsest sealihatükist, mida tavaliselt serveeritakse omaette roana, mitte ei panda vorsti sisse. Vorstikesi võiks kirjeldada kahe sõnaga – pikliku vormi tõttu „õhukesed” ning kerge tekstuuri tõttu „õhulised”.

6. Grilljuustuga toorvorstid 400g. Grilljuustuga toorvorstid toovad õhtusöögilauale ühe tõeliselt juustuse vorstielamuse. Nimelt sisaldavad sealihast valmistatud peenikesed vorstid ehedat grilljuustu, mis säilitab küpsetamisel, praadimisel või grillimisel oma juustule omase tekstuuri paremini kui tema mitte kuumutamiseks mõeldud sugulased. Lisaks valmivad toorvorstid ka ülikiiresti, grillil läheb selleks vähem kui 10 minutit

7. Ürdivõi marinaadis grill-liha kaelakarbonaadist 500g. Ürdivõi marinaadis grill-liha kaelakarbonaadist on palavalt armastatud toode, mis vahepeal käis puhkamas, kuid nüüd on taas tagasi. Vanad fännid saavad rõõmustada tuttava, hõrgu ürdivõi maitse üle, uued fännid saavad üllatuda, kui mahlane jääb kaelakarbonaad, kui selle väike rasvakiht grillil sulades liha järjest pehmemaks küpsetab.

9. Toorjuustuga grill-liha seavälisfileest 400g. Toorjuustuga grill-liha seavälisfileest on hõrk toiduelamus, kui oled veidigi aega grillimiskunsti saladusi uurinud ja põhioskused omandanud. Seavälisfilee on väherasvane tailiha, mida on küll lihtne kogemata veidi üle küpsetada, nii et liha muutub kuivaks, kuid sina ei pea selle pärast muretsema. Meie grill-liha on toorjuustumarinaadis, mis aitab fileel küpsedes mahlaseks jääda. Ja eeliseks on kahtlemata see, et grill-liha valmib vaid 10 minutiga.

10. Teriyaki šašlõkk 500g. Teriyaki šašlõkk, meie ammune lemmik, toob kokku Jaapani toidukultuuri klassika, soolaka teriyaki-kastme, ning Eesti grillimiskultuuri kuldvara, sealihast lõigatud šašlõki. Aasia köögist inspireeritud liha küpsetamine käib aga ikka nii, nagu alati – lüki tükid vardasse ja küpseta liha, vardaid aeg-ajalt keerates, umbes 20 minutit.

11. Viikingi šašlõkk 500g. Viikingi šašlõkk on tagasi! Legendaarne grillpidude külaline, taldrikutele palavalt oodatud klassika on nüüd uues kuues taas saadaval. Kuigi välimus on teine, jäi maitse samaks – mõnusalt matsakad sealihatükid on maitsestatud selle kõige esimesena tuntud, algupärasel viisil, vaid sibula ja äädikaga. Vahel peitub lihtsuses tõesti võlu.




Vaata Rannarootsi suvetoodete reklaame