Rannarootsi

Talvetooted

Rannarootsi talvetooted

Rannarootsi talvetoodete sortimenti on lisandunud mitmeid uusi tooteid.

Eelküpsetatud toodete seas on uudiseks Eelküpsetatud seakoot mis muudab toeka õhtusöögi valmistamise mugavaks. Nimelt on praad juba eelnevalt 5 tundi ahjus küpsenud, et sinu kokkamise vaeva vähendada. Nüüd veel tunnike ahjus maksimumtemperatuuridel, et kamar ikka kenasti krõbe saaks ja ongi valmis!  

Panni- ja ahjupraadide kategoorias on uued tulijad Seapraad, EHE ahjupraad, Šnitsel musta leiva paneeringus ja Vasikaliha kotletid toorjuustuga. Klassikaline kamaraga seavälisfilee jääb ahjus küpsedes mahlane ning seda on lihtne valmistada. See on kindla peale minek: lihtsate võtetega maitsev toit. Võta liha kindlasti pool tundi enne ahju panemist toatemperatuurile tahenema, seejärel küpseta ahjus 160–180 °C juures u 1–1,5 tundi. Parima tulemuse saamiseks lase lihal enne serveerimist 15 minutit järelküpseda. 
EHE Ahjupraad on searibist valmistatud toekas praad, milles EHE sarjale omaselt ja tavalistest ribidest erinevalt kohe eriti ohtralt liha. Kuna ahjupraad on eelküpsetatud, valmib liha kiiresti ja sobib ideaalselt kiireks õhtusöögiks. Valmista juurde ahjukartuleid või salat ning suussulav eine on garanteeritud. Šnitsel musta leiva paneeringus on nagu Viini šnitsel, kuid liha on kaetud eestimaise musta leiva puruga. Proovi järele, eriti kui Sulle maitsevad nii šnitsel kui ka must leib! Vasikalihakotletid toorjuustuga on sobiv valik, kui otsid õhtusöögiks midagi tavapärasest erilisemat, kuid samas väga palju aega söögitegemiseks ei ole. Nagu nimigi ütleb, on kotletid valmistatud harjumuspärase sealiha asemel veiselihast. Need sisaldavad toorjuustu, mis lisab mahlasust, ning maitses võib õrnalt tunda ka tilli. Lisaks on hea teada, et vasikalihakotletid on gluteenivabad.

Toor- ja verivorstide seas on uudistoodeteks lisandunud Ahjuvorstid puravikuga ning verivorstide hulka lisandunud Maarahva verivorstirõngasAhjuvorstid puravikuga muudavad argise õhtusöögi eriliseks. Ahjuvorstid on juba ammused lemmikud juhtudel, kui vaja kärmesti üks toekas õhtusöök valmistada. Selle vorsti teevad aga eriliseks koostisesse lisatud puravikud. Kui ise pole sügisel metsa puravikke korjama jõudnud ja soovi korral pole neid sügavkülmast või purgist haarata, aitavad Ahjuvorstid puravikuga seenesügist meenutada.                 Maarahva verivorstirõngas on justkui tavapärane verivorst, ainult rõngakujuline. Ideaalne sõpradega või perega jagamiseks. Lisaks kujule teeb verivorsti eriliseks tõik, et see on valmistatud süldilihast. Seasooles vorst sisaldab ehedale verivorstile kohaselt sealiha ja kruupe. Prae pannil, küpseta ahjus või hoopiski grillil, maitseb igal juhul hää!

Vaata Rannarootsi talvetoodete reklaame