Rannarootsi

Tooted

Grillribi Uus!


Grillribi loomisel on lihameistrite inspiratsiooniks olnud Musta mere äärsed lihaküpsetamise traditsioonid. Sageli kasutatakse seal maitsestamiseks vaid ürte ja õige vähe äädikat. Nii ka selle grillribi puhul. Mahlase tulemuse saamiseks ära unusta, et ribi võiks pärast grillilt võtmist veel paar minutit kaane või fooliumi all järelküpseda.
Koostisosad:
searibikont (90%), rapsiõli, sool, äädikas, suhkur, vürtsid (sh SINEP), maitsetaimed, happesuse regulaatorid (naatriumkarbonaat, naatriumatsetaat), hüdrolüüsitud taimevalk, paksendaja (ksantaankummi)
Toote kaal
ca 1,2 kg
Säilivusaeg
10 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+4 °C
296817

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 480 kj / 115 kcal
Rasvu 8,4 g
sh küllastunud rasvhappeid 2,8 g
Süsivesikuid 1,6 g
sh suhkruid 1,4 g
Valke 8,3 g
Soola 1,5 g