Roheliste oliividega kalkunipraad kintsulihast Uus!
Roheliste oliividega kalkunipraad kintsulihast võib esmapilgul tunduda uudse kombinatsioonina, kuid tegelikult käivad oliivid ja liha ikka käsikäes. Roheliste oliivide õrn happelisus sobib nimelt suurepäraselt kokku veidi tummisema kalkunilihaga, lisades sellele kergust ning särtsakust. Hõrgu prae valmistamine on imelihtne, sest liha on juba küpsetuskotis. Sulle jääb vaid ahju pistmise vaev.
Koostisosad:Kalkunikintsuliha 85%, vesi, rapsiõli, taimerasv (saliõli), sool, vürtsid, rohelised oliivid 0,9%, oliiviõli, glükoosisiirup, vürtsiekstraktid, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, naatriumtsitraat), maltodekstriin, antioksüdant (naatriumaskorbaat), lõhna- ja maitseained
Toote kaal
600 g
Säilivusaeg
12 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+4 °C
4740296003939
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 553 kj / 132 kcal |
Rasvu | 5,7 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 0,9 g |
Süsivesikuid | 0,8 g |
sh suhkruid | 0,3 g |
Valke | 19,3 g |
Soola | 1,2 g |