Seapraad Uus!
Klassikaline kamaraga seavälisfilee jääb ahjus küpsedes mahlane ning seda on lihtne valmistada. See on kindla peale minek: lihtsate võtetega maitsev toit. Võta kindlasti liha pool tundi enne ahju panemist toatemperatuurile tahenema, seejärel küpseta ahjuplaadil 160-180 °C juures ca 1-1,5 tundi. Parima tulemuse saad, kui lased lihal enne serveerimist 15 minutit järelküpseda.
Koostisosad:seavälisfilee kamaraga (89%), vesi, rapsiõli, söögisool, glükoosisiirup, maitsetaimed ja vürtsid (küüslauk, rosmariin, paprika, valge pipar, must pipar), stabilisaatorid (di- ja trifosfaat), dekstroos, paksendajad (karrageen, guarkummi, ksantaankummi), pärmiekstrakt, antioksüdant (naatriumisoaskorbaat), happesuse regulaator (naatriumatsetaat), lõhna- ja maitseained, äädikas
Toote kaal
~ 1 kg
Säilivusaeg
12 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+4 °C
296591 |
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 868 kj / 208 kcal |
Rasvu | 13,7 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 5,1 g |
Süsivesikuid | 0,6 g |
sh suhkruid | 0,2 g |
Valke | 20,6 g |
Soola | 1,1 g |