Vahemere ahjuliha seakaelakarbonaadist Uus!
Vahemere ahjuliha seakaelakarbonaadist toob sügisõhtusse veidi lõunamaiseid maitseid, olles justkui meenutus suvisest puhkusest. Lisaks ürtidele ja vürtsidele on marinaadis kasutatud ka oliive ning oliiviõli, milleta Vahemere maades ei möödu ilmselt ükski õhtusöök. Ahjuliha on juba küpsetuskotis, nii et muhe õhtusöök valmib täitsa vaevata.
Koostisosad:Seakaelakarbonaad 84%, vesi, rapsiõli, taimerasv (saliõli), sool, oliivid, vürtsid, oliiviõli, suhkur, paprikaekstrakt, glükoosisiirup, karamellistatud suhkrusiirup, lõhna- ja maitseained, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, naatriumtsitraat), maltodekstriin, antioksüdant (naatriumaskorbaat)
Toote kaal
600 g
Säilivusaeg
12 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+4 °C
4740296003946
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 875 kj / 210 kcal |
Rasvu | 15,4 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 3,9 g |
Süsivesikuid | 0,9 g |
sh suhkruid | 0,5 g |
Valke | 17,1 g |
Soola | 1,2 g |