Rannarootsi

Tooted

Keedusalaami Uus!


Keedusalaami on hea soolane võileivapealne, samuti ka suurepärane lisand snäkivaagnale juustude ja viinamarja kõrvale. Loomulikult on see valmistatud kvaliteetsest sea- ning veiselihast.
Koostisosad:
sealiha (41%), veiseliha (25%), seapekk, sool, SOJAVALK, lõhna- ja maitseained, vürtsid, sibulapulber, glükoos, happesuse regulaatorid (glükoondeltalaktoon, trifosfaat), stabilisaator (difosfaat), antioksüdandid (naatriumisoaskorbaat, askorbiinhape (L-)), lõhna- ja maitsetugevdaja (naatriumvesinikglutamaat), hemoglobiin, säilitusaine (naatriumnitrit)
Toote kaal
150 g
Säilivusaeg
15 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
141305

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 1530 kj / 370 kcal
Rasvu 35,2 g
sh küllastunud rasvhappeid 13 g
Süsivesikuid 0,6 g
sh suhkruid 0 g
Valke 12,8 g
Soola 2,5 g