Rannarootsi

Tooted

Maasuitsupõsk 


Maasuitsupõsk on sea põselihast valmistatud hõrk lihatükk, millel mitmeid kasutamisvõimalusi. See sobib ideaalselt võileiva peale, seda saab praadida peekonina hommikul muna kõrvale. Leivaküpsetajad kasutavad seda ka leiva sees – kuubikuteks hakitud ja õrnalt üle praetud põske lisatakse lihaleiva saamiseks juba leivatainale.


Koostisosad:
sea põseliha (96%), sool, suitsutuspreparaat, happesuse regulaator (trifosfaat), stabilisaator (difosfaat), paksendajad (tselluloosi sisaldav karrageen, guarkummi, ksantaankummi), glükoos, glükoosisiirup, antioksüdant (naatriumisoaskorbaat), lõhna- ja maitseained, pärmiekstrakt, säilitusaine (naatriumnitrit)
Toote kaal
~350 g
Säilivusaeg
30 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
296493

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 2017 kj / 489 kcal
Rasvu 49,1 g
sh küllastunud rasvhappeid 9,6 g
Süsivesikuid 1,1 g
sh suhkruid 0,2 g
Valke 10,6 g
Soola 3,7 g