Rannarootsi

Ettevõttest
Ettevõttest

Rannarootsi - Armastatud maitsed

Rannarootsi Lihatööstus on kolmel järjestikusel aastal pälvinud Toiduliidu konkursi „Eesti Parim Toiduaine“ lihakategooria hõbemärgi „Eesti Parim Lihatoode“. Rannarootsi Pardikoivad hapukapsaga on "Eesti Parim Lihatoode 2017", Rannarootsi Grillkoot on „Eesti Parim Lihatoode 2016“ ja Teriyaki grillribid on „Eesti Parim Lihatoode 2015“. Võiduvalem peitub julguses kombineerida uusi põnevaid töötlemisviise (nt eelküpsetamine), tooraineid (nt koot ja ribi) ning maitseid (nt BBQ ja Teriyaki).

Rannarootsi tooteportfell on mitmekesine. Valikusse kuuluvate klassikaliste ja tuntud lihatoodete kõrvale lisandub igal aastal ka Eesti turul esmakordselt esitletavaid uudiseid, mis samuti endale kiiresti austajad leiavad. Igapäevaselt valib ligikaudu 35 000 inimest enda toidulauale mõne Rannarootsi toote.

See, et tarbija eelistab just Rannarootsi tooteid, on tunnustus kogu ettevõtte meeskonnale, mis koosneb oma ala tippspetsialistidest. 1992. aastal loodud, 100% Eesti kapitalil (ettevõte kuulub MAAG gruppi) põhineva ettevõtte üheks prioriteediks ongi tootearenduse kõrval just inimesed. Rannarootsis töötab ca 190 inimest ja meie tehased asuvad Läänemaal ning Virumaal. Ühtlasi on Läänemaa Rannarootsi tehas ka üks maakonna suurimaid tööandjaid.