Eesti Parim Lihatoode 2017 on Pardikoivad hapukapsaga
28. märts 2017 Rannarootsi lihatööstus pälvis Eesti Parima Toiduaine konkursil juba kolmandat korda järjest parima lihatoote Hõbemärgi auhinna.Väärtusliku auhinnaga pärjati
seekordsel konkursil Rannarootsi eelküpsetatud pardikoivad hapukapsaga;
varasematel aastatel on parimaks lihatooteks valitud Rannarootsi Teriyaki
grillribi ja Rannarootsi Grillkoot.
“Kolm korda
järjest võita ei saa olla juhus. Hõbemärgi auhinna võitmine juba mitmendat
korda järjest on ühelt poolt suureks tunnustuseks ettevõtte
tootearendusmeeskonnale, kuid teisalt kinnitab, et teeme südamega õiget asja,”
lausus Rannarootsi lihatööstuse tegevjuht Silver Kaur. “Meie
tootearendusmeeskonda inspireerivad eelkõige Rannarootsi toodete tarbijad, kes
põnevate maitsekoosluste otsingutel on valmis proovima uusi gurmeehõngulisi
ideid. Kusjuures, nagu käesoleva aasta võidust näha, uuteks lemmikuteks võivad
osutuda ka maitsekooslused, millest mõned komponendid on eestlaste jaoks
traditsioonilised ja seega juba ka tuttavad,“lisas Kaur.
Rannarootsi sous vide meetodil valminud ehk eelküpsetatud pardikoivad hapukapsaga on kosutav ja hõrk gurmeehõnguline maitsenauding, mis valmib tänu eelküpsetamisele kiirelt ja lihtsalt. Auhinnatud pardikoivad on maitsev meenutus talvehooajast ja eriline üllatus kõikidele linnuliha austajatele.