Rannarootsi

Ettevõttest
Uudised

Kõige paremad toorvorstid

17. juuni 2013  Naistekas menüüs on sel nädalal toorvorstid. Tahtsime teada, millistes poes müüdavates toorvorstides on kõige rohkem liha, milles liiga palju pekki või soola. Et vorstid korralikult ja õigesti grillitud saaks, palusime appi Santa Maria menüüinsener Ilmar Räni.

Tooted valisime testi Kristiine Prisma lihaletist. Ka seekord tegime pimetesti, st osalejatele pakendeid enne kõikide vorstide mekkimist ei näidanud, et kindlustada seda, et keegi neist ei hakkaks puhtalt märgi pärast oma lemmikuid eelistama.

Rannarootsi toorvorstikesed lambasooles said auväärse kolmanda koha.

Rannarootsi toorvorstikesed lambasooles

Need on vorstid, millle välimus meelitab ka kõige suuremas mänguhoos lapse söögilaua juurde. Ilusad, paksud ja roosad vorstid näevad just sellised välja, nagu korralikud toorvorstid olema peavad. Tunda on tugevat köömnemaitset, seega kellele köömned meeldivad, peaksid järgmine kord just selle paki korvi panema. Tõenäoliselt lastele see maitse väga hästi peale ei lähe, sest kuigi esimene amps jätab suhu meeldivalt vürtsika tunde, siis pärast kolmandat ampsu on juba kiiresti juua peale vaja — kurgus kipitab! Kui kõrvale võtta klaasike külma siidrit või õlut, on need vorstid ideaalsed suvisel peol lauale panemiseks.

Allikas: naistekas.delfi.ee

Lisainformatsioon:

Marek Mettas
Maag Lihatööstuse ASi müügi – ja turundusdirektor
marek.mettas@maag.ee; tel +372 607 7614