Maasuitsupõsk
Maasuitsupõsk on sea põselihast valmistatud hõrk lihatükk, millel mitmeid kasutamisvõimalusi. See sobib ideaalselt võileiva peale, seda saab praadida peekonina hommikul muna kõrvale. Leivaküpsetajad kasutavad seda ka leiva sees – kuubikuteks hakitud ja õrnalt üle praetud põske lisatakse lihaleiva saamiseks juba leivatainale.
sea põseliha (96%), sool, suitsutuspreparaat, happesuse regulaator (trifosfaat), stabilisaator (difosfaat), paksendajad (tselluloosi sisaldav karrageen, guarkummi, ksantaankummi), glükoos, glükoosisiirup, antioksüdant (naatriumisoaskorbaat), lõhna- ja maitseained, pärmiekstrakt, säilitusaine (naatriumnitrit)
Toote kaal
~350 g
Säilivusaeg
30 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
296493
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 2017 kj / 489 kcal |
Rasvu | 49,1 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 9,6 g |
Süsivesikuid | 1,1 g |
sh suhkruid | 0,2 g |
Valke | 10,6 g |
Soola | 3,7 g |