Rannarootsi

Retseptid

Pannisai Merevaigu grillvorstiga

Pannisaia valmistamisega kaasneb vaid ettenähtud komponentide kokkusegamisvaev. Alati võid tainale lisada ka erinevaid ürte ning grillitud liha või vorsti – nii saab sai veelgi maitserikkam ning toekam! Ja kui tainas valmis segatud, pane see pannile küpsema ning juba vähese aja pärast saadki nautida (panni)sooja saia!
Pannisai Merevaigu grillvorstiga

Koostisosad

Kogus: 1 pannisai

Valmistamine

Sega kuivained omavahel. Lisa vesi ja petersellilehed ning sega pisut. Seejärel sega tainasee vorstitükid. Hästi sobib näiteks eelmisel õhtul grillimisest ülejäänud grillvorst või grill-liha.
Kuumuta pannil (Ø20cm) umbes 1-2 sl võid. Vala tainas pannile ning küpseta madalal kuumusel seni, kuni alumine pool on kuldne, seejärel pööra sai ümber ning küpseta samamoodi madalal kuumusel kuni teinegi pool on ilusti küpsenud!