Jäägristeigid metssea-kaelakarbonaadist
Jäägristeigid metsseakaelakarbonaadist lisavad õhtusöögile gurmaanlikku hõngu. Ei juhtu just sageli, et saame süüa valmistada Eesti metsadest pärit metssealihast. Musta, valget, rohelist ja roseepipart sisaldava vürtsiseguga maitsestatud steigid on valmistatud kaelakarbonaadist, mis tänu läbikasvanud tekstuurile aitab lihal säilitada oma mahlakuse. Steikide valmistamiseks eemalda mõlemad pakendid ja küpseta liha ahjus 15–20 minutit. Kasta aeg-ajalt praeleemega.
Koostisosad:Metsseakaelakarbonaad (90%), vesi, maltodekstriin, vürtsid (sh roseepipar, küüslauk, roheline pipar, must pipar, valge pipar), pruun suhkur, sool, stabilisaator (atsetüülitud ditärklisadipaat), lõhna- ja maitseained, paksendajad (ksantaankummi, guarkummi), toiduvärv (karamell III), sidrunimahla pulber
Toote kaal
500 g
Säilivusaeg
45 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
4740296013280
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 745 kj / 178 kcal |
Rasvu | 9,1 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 0,9 g |
Süsivesikuid | 3,3 g |
sh suhkruid | 1,1 g |
Valke | 20,7 g |
Soola | 0,9 g |