Äädikamarinaadis šašlõkk
Äädikamarinaadis šašlõkk on täpselt nii lihtne nagu nimi viitab – kokku saavad liha ja äädikas ehk eestlaste jaoks pika traditsiooniga šašlõki valmistamise viis. Kuid ei tasu end petta. Lihtsusest hoolimata nõuab äädikaga marineerimine kokalt tõelist ekspertiisi, et hape liha maitse esile tõstaks, mitte ära ei kaotaks. Meie marinaadimeistritel on see ideaalselt õnnestunud.
Koostisosad:sealiha (75%), sibul, vesi, äädikas, keedusool, rapsiõli, suhkur, must pipar
Toote kaal
600 g
Säilivusaeg
12 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+4 °C
4740296003557
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 640 kj / 153 kcal |
Rasvu | 9,7 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 3,0 g |
Süsivesikuid | 1,5 g |
sh suhkruid | 0,1 g |
Valke | 15,0 g |
Soola | 1,3 g |