Miniverikäkk
Miniverikäkk on tõeline minihitt verikäkkide maailmas. Viinerikujulised käkikesed on küll uudsel kujul, kuid maitsevad siiski nagu peavad. Neid on lihtne valmistada – prae pannil 8 minutit, krõbeda pealispinna saamiseks lõika enne pikuti pooleks – ja ekstra vahva süüa!
Koostisosad:vesi, RUKKIJAHU, NISUJAHU, seapekk, verepulber (7,7%), seakamar, sool, sibul, vürtsid, suhkur, dekstroos, lõhna- ja maitseained
Toote kaal
250 g
Säilivusaeg
15 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
4740296012917
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 929 kj / 221 kcal |
Rasvu | 8,9 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 1,9 g |
Süsivesikuid | 22,1 g |
sh suhkruid | 0,4 g |
Valke | 13,2 g |
Soola | 1,7 g |