Rannarootsi

Retseptid

Kikerherne-tomati panniroog Rannarootsi täissuitsurõngaga

Lihtne, kiire, toitev ja väga maitsev panniroog, kus lihase maitse eest hoolitseb Rannarootsi täissuitsurõngas. Küüslaugused ja tomatised kikerherned hoolitsevad jällegi köögivilja poole eest. Selline soe salat sobib hästi kiireks õhtusöögiks, kui väga palju aega toiduvalmistamisele kulutada ei ole mahti.
Kikerherne-tomati panniroog Rannarootsi täissuitsurõngaga

Koostisosad

Kogus: kahele
• 150 g Rannarootsi täissuitsurõngast, õhukeste ribadena
• 4 küüslauguküünt
• 400 grammine purk kikerherneid, kurnatuna
• 200 g kirsstomateid
• Basiilikulehti
• Sidrunimahla
• Parmesanilaaste
• Soola ja pipart
• Õli praadimiseks

Valmistamine

Kuumuta pann keskmisel kuumusel. Kuumuta vorsti pannil mõned minutid. Lisa küüslauk ja kuumuta mõne minuti jooksul läbi. Soovi korral lõika tomatid pooleks. Kalla tomatid ja kurnatud kikerherned pannile ning prae paari minuti jooksul läbi. Lisa basiilikulehed ja sidrunimahl. Viimistle maitse soola ja pipraga. Tõsta portsud taldrikutele ning puista peale riivitud parmesani. Soovi korral aseta soe salat rohelisele salatipadjale.