Sealihasült
Sealihasült on puhas klassika. Kui külla tuleb välismaalane, siis tavaliselt püütakse talle pakkuda Eesti köögile omaseid roogi ja vürtsikilu-süldi duo on üldjuhul alati laual. Kuuldavasti on vähe neid välismaiseid külalisi, kes sülti esimesel proovimisel naudiks, kuid küll ka nemad lõpuks vajadusel harjuvad. Edasi jääb vaid vaielda, kas süüa sülti äädikakastmes või mitte. 
            
            
            
              
                Koostisosad:Vesi, sealiha (44%), želatiin, sool, hüdrolüüsitud taimne proteiin, suhkur, lõhna- ja maitseained, vürtsid, happesuse regulaator (naatriumatsetaat), säilitusaine (naatriumnitrit)
Toote kaal 
              
              
              
              	700 g
Säilivusaeg 
              
              
              	12 päeva
Säilitustemperatuur 
              
              
                
                  	+2…+6 °C
4740296013266
100 g tootes keskmiselt:
| Energiat | 226 kj / 53 kcal | 
| Rasvu | 1,5 g | 
| sh küllastunud rasvhappeid | 0,5 g | 
| Süsivesikuid | 0,4 g | 
| sh suhkruid | 0,1 g | 
| Valke | 9,7 g | 
| Soola | 1,6 g |