Rannarootsi

Tooted

Vasikamaksapasteet


Vasikamaksapasteet on Eesti esimene omasugune. Kuna pasteet on valmistatud vahukoorega, on selle konsistents eriti kreemjas ja seetõttu on seda väga mõnus pehmele saiaviilule määrida. Magusust lisab maitsele traditsiooniliselt porgand.
Toode sai Tallinna Food Festil tiitli "Parim Pasteet 2016".
Koostisosad:
vesi, vasikamaks (20%), veisemaks (14%), porgand, sealiha (12%), seapekk, VAHUKOOR, sibul, kartulitärklis, sool, suhkur, glükoos, lõhna- ja maitseained, vürtsid, lõhna- ja maitsetugevdaja (naatriumvesinikglutamaat), stabilisaator (difosfaat), rapsiõli, säilitusaine (naatriumnitrit)
Toote kaal
180 g
Säilivusaeg
10 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
4740296010401

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 601 kj / 144 kcal
Rasvu 10,3 g
sh küllastunud rasvhappeid 1,8 g
Süsivesikuid 4,5 g
sh suhkruid 0,4 g
Valke 8,3 g
Soola 1,6 g

Retsepte selle tootega