Vasikamaksapasteet
Vasikamaksapasteet on Eesti esimene omasugune. Pasteedi konsistents on eriti kreemjas ja seetõttu on seda väga mõnus pehmele saiaviilule määrida. Magusust lisab maitsele traditsiooniliselt porgand.
Toode sai Tallinna Food Festil tiitli "Parim Pasteet
2016".
Koostisosad:Puljong, vasikamaks (18%), veisemaks (17%), porgand, sealiha (12%), seapekk, LÕSSIPULBER, kartulitärklis, sool, sibulapulber, suhkur, mesi, vürtsid, dekstroos, stabilisaator (difosfaat), lõhna- ja maitsetugevdaja (naatriumvesinikglutamaat), lõhna- ja maitseained, taimne õli (raps), säilitusaine (naatriumnitrit)
Toote kaal
180 g
Säilivusaeg
10 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
4740296010401
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 565 kj / 136 kcal |
Rasvu | 9,2 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 2,5 g |
Süsivesikuid | 4,6 g |
sh suhkruid | 0,5 g |
Valke | 8,5 g |
Soola | 1,6 g |