Rannarootsi

Tooted

Veisemaksapasteet rõõsa koorega


Veisemaksapasteet rõõsa koorega on hõrk pasteet, mis ei sisalda E-aineid. Sobib nautimiseks üksinda saia peal, kuid tasub katsetada ka leival, asetades pasteedile Rannarootsi EHE Vasikaliha täissuitsuvorsti viilud. Mõnus amps garanteeritud!
Koostisosad:
veisemaks (37%), vesi, sealiha (14%), seapekk, RÕÕSK KOOR (9%), porgand, sibul, keedusool, suhkur, vürtsid, pärmiekstrakt, lõhna- ja maitseained
Toote kaal
170 g
Säilivusaeg
45 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
4740296011590

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 698 kj / 168 kcal
Rasvu 13,5 g
sh küllastunud rasvhappeid 3,4 g
Süsivesikuid 2,1 g
sh suhkruid 0,7 g
Valke 9,6 g
Soola 1,2 g