Doktori naturaalsooles keeduvorst
Doktorivorst on küll vorsti jaoks veidi kummalise nimega, kuid Eesti vanasõnagi ütleb, et nimi ei riku meest. Või siis vorsti. Legendi kohaselt sai klassikaks kujunenud toode endale kunagi nime hoopis selle järgi, et seda said süüa ka maoprobleemidega kimpus olnud inimesed. Olgu selle nimega, kuidas on, kuid naturaalsooles keeduvorst on valmistatud sea- ja veiselihast ning maitseb võileiva peal imehästi.
sealiha (37%), vesi, veiseliha (12%), seapekk, kamar, kartulitärklis, sool, LÕSSIPULBER, SOJAVALK, stabilisaator (difosfaat), happesuse regulaator (trifosfaat), antioksüdant (naatriumisoaskorbaat), vürtsid, suhkur, lõhna- ja maitseained, säilitusaine (naatriumnitrit), seapõis
Toote kaal
~1,2 kg
Säilivusaeg
15 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
1,2 kg: 296366
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 1124 kj / 271 kcal |
Rasvu | 22,3 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 6,3 g |
Süsivesikuid | 6,1 g |
sh suhkruid | 0,1 g |
Valke | 11,5 g |
Soola | 2,9 g |