Eesti Uluk Põdraliha täissuitsuvorst
Eesti Uluk Põdralihast täissuitsuvorst toob meelde suve – on ju suvi just see peamine laatade toimumise aeg, kus head-paremat täis lettide vahel jalutades tead juba kaugelt, et jah, siin lähedal müüakse äsja suitsutatud põdravorsti. Suitsuahju aroomiga segatud küpse liha lõhn on nii selge, et vorsti maitse suudad ette kujutada ka ilma seda päriselt maitsmata. Kui rääkida toidumaailma klassikutest, siis suitsutatud põdralihavorst on üks neist, mis sellesse kategooriasse kuulub.
Koostisosad:Põdraliha (100g toote valmistamiseks on kasutatud 45g põdraliha), veiseliha (100g toote valmistamiseks on kasutatud 30g veiseliha), sealiha (100g toote valmistamiseks on kasutatud 25g sealiha), seapekk, söögisool, sealihavalk, happesuse regulaator (glükoondeltalaktoon), dekstroos, antioksüdant (naatriumisoaskorbaat), lõhna- ja maitseained, maitsetaimed ja vürtsid, hüdrolüüsitud taimne valk, stabilisaator (difosfaat), happesuse regulaator (trifosfaat), hemoglobiin, säilitusaine (naatriumnitrit)
Toote kaal
180 g
Säilivusaeg
40 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
4740296012221
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 1299 kj / 313 kcal |
Rasvu | 25 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 6,7 g |
Süsivesikuid | 1,4 g |
sh suhkruid | 0,3 g |
Valke | 20,6 g |
Soola | 2,5 g |