Piiskopi keedusalaami
Piiskopi keedusalaami on ideaalne võileivapealne siis, kui soovid sinna midagi tummisemat. Kodumaine, sea- ja veiselihast valmistatud salaami ei jää grammigi alla oma välismaistele vendadele. Mõnus niisama ampsata või siis võileivale panna.
Sealiha (46%), veiseliha (29%), seapekk, sool, SOJAVALK, lõhna- ja maitseained, vürtsid, sibulapulber, glükoos, happesuse regulaatorid (glükoondeltalaktoon, trifosfaat), stabilisaator (difosfaat), antioksüdandid (naatriumisoaskorbaat, askorbiinhape (L-)), lõhna- ja maitsetugevdaja (naatriumvesinikglutamaat), hemoglobiin, säilitusaine (naatriumnitrit)
Toote kaal
330 g, 600 g
Säilivusaeg
15 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
330 g: 4740296000273
600 g: 296140
600 g: 296140
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 1719 kj / 416 kcal |
Rasvu | 39,6 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 14,6 g |
Süsivesikuid | 0,6 g |
sh suhkruid | 0,0 g |
Valke | 14,4 g |
Soola | 2,8 g |