Hommikupuder peekoni ja parmesaniga
See toekas puder sobib hästi hommikusöögi asemel ka lõunasel ajal valmistamiseks. Puder on kreemjas ja maitserohke ning seda on täiendatud parmesani ja praepeekoniga!
Koostisosad
Kogus: kaheleValmistamisaeg: 20 min
- 5 dl puljongit
- 2,5 dl kaerahelbeid
- 3 sl parmesanilaaste
- 2 tl hakitud tüümiani
- 4-5 viilu EHE Suitsupeekonit
- väike peotäis salatilehti
- soola, pipart
- oliiviõli
Valmistamine
Kuumuta puljong potis keemiseni, lisa pudruhelbed ning lase keskmisel kuumusel pliidil valmida. Vajadusel lisa täiendavalt vett! Kui kaerahelbed on pehmed, siis lisa segades juurde 2 sl parmesanilaaste ja hakitud tüümian. Lülita pliidikuumus välja ning lase kaane all roal täiendavalt maitsestuda mõned minutid. Samal ajal prae peekoniviilud pannil krõbedaks!Jaota puder kaussidesse ning serveeri peekoniviiludega. Lisa salatilehed, ülejäänud 1 sl parmesanilaaste ja pisut tüümiani. Raputa peale soola-pipart ning piserda üle oliiviõliga!