Rannarootsi

Ettevõttest
Uudised

Eesti Parim Lihatoode 2017 on Pardikoivad hapukapsaga

28. märts 2017
Rannarootsi lihatööstus pälvis Eesti Parima Toiduaine konkursil juba kolmandat korda järjest parima lihatoote Hõbemärgi auhinna.

Eesti Parim Lihatoode 2016 on Rannarootsi Grillkoot

15. märts 2016
Rannarootsi lihatööstus pälvis Eesti Parima Toiduaine 2016 konkursil juba teist aastat järjest parima lihatoote Hõbemärgi auhinna.

Parim sült 2015

1. detsember 2015

Eesti esimesed gluteenivaba paneeringuga lihatooted jõudsid poodidesse

29. september 2015
Allikas: Kasulik.ee 09. september 2015 10:43                         Hiljuti on poelettidele jõudnud uued gluteenivabad tooted Rannarootsi Lihatööstuselt. Rannarootsi on esimene Eesti lihatööstus, kes toob turule paneeritud gluteenivaba lihatoote. Gluteenivabad ja kiiresti valmistatavad minutipihv seavälisfileest ning hakk-kotletid paneeringuga sobivad hästi gluteenitalumatusega inimestele. Uudistooted on mõeldud ka kõigile lihasõpradele, kes soovivad vähendada gluteeni hulka oma igapäevases menüüs. Gluteen on teraviljavalk, mida leidub näiteks nisujahutoodetes (sai, leib, pasta, küpsetised jne). Gluteeni on raske seedida ning seetõttu esineb paljudel inimestel gluteenitalumatus. Rohkearvuliselt on ka neid, kes üha enam jälgivad oma toitumist ning eelistavad hoiduda gluteeni sisaldavatest toiduainetest, kuna leitakse, et need võivad aidata kaasa rasvumisele, diabeedile ja südamehaiguste tekkele. Paneeritud minutipihv seavälisfileest ja hakk-kotletid planeeringuga sobivad hästi kiireks ja maitsvaks lõuna- või õhtusöögiks kogu perele.

Parim jõulupraad 2014 Rannarootsi Teriyaki seapraad

5. november 2014
Parimad jõulutooted 2014 on selgunud

Rannarootsi grillikool- jagame huvitavaid nippe grillimisest.

25. juuni 2014
Käivitame Grillikooli, kus Kolm Kanget — Stoveman, Rannarootsi ja Erlis Schönberg — pakatavad grillimisideedest ja järgneval 10 nädalal jõuab meieni kümme hõrku liharooga. Esimene neist valmis jaanipäeva puhuks — hea ja lihtne suutäis. Vaata videost!

Gruusia šašlõkk valiti parimaks poešašlõkiks!

25. juuni 2014
Naistekas testib: milline poešašlõkk on jaanitulel grillimiseks parim?

Teriyaki ribid Naisteka grillribide testi võitja.

10. juuni 2014
Naisteka suur grillribide test: mida tasub jaanipäevaks osta ja mida mitte?

Parimad Jõulutooted on selgunud

11. november 2013
Rannarootsi Kodune pasteet võitis 2013.aasta parima pasteedi tiitli!

Rannarootsi neli täissuitsuvorsti said tunnustatud maitse kvaliteedimärgi

4. november 2013
Põllumajandus-kaubanduskoda hindas toiduainete kvaliteeti ning üheksa toodet saavad õiguse kanda «Tunnustatud Maitse» kvaliteedimärki. Ristikumärgiga tooteid on kõige rohkem liha- ja kalatoodete kategoorias.

Toimus Rakser Rannarootsi sarja kolmas etapp – Variku–Nõva rattasõit

29. juuli 2013
20. juulil kutsus spordiklubi Nõva ja Variku külaselts nii ratta- kui ka loodushuvilisi Rakser Rannarootsi sarja kolmandale etapile – Variku–Nõva rattasõidule. Rada oli võrreldes eelmise aastaga muutunud ja rõhutas rohkem Nõva valla rikkust – osoonirikast männimetsa.

Lihatööstustel on olnud rahulik kasv

29. juuli 2013
Eesti suuremate lihatööstuste aastaaruannetest selgub, et lihatööstuste jaoks oli möödunud aasta stabiilne

Eestlaste jaaniostud: kodumaine õlu, grillvorst ja kaasaskantav grill

25. juuni 2013
Eesti suurpoodide kinnitusel ostetakse jaanipäeva eel kõige enam grillvorsti, kobartomatit ja õlut. Hästi lähevad kaubaks ka tuletikud ja hauaküünlad.

Kõige paremad toorvorstid

17. juuni 2013
 Naistekas menüüs on sel nädalal toorvorstid. Tahtsime teada, millistes poes müüdavates toorvorstides on kõige rohkem liha, milles liiga palju pekki või soola. Et vorstid korralikult ja õigesti grillitud saaks, palusime appi Santa Maria menüüinsener Ilmar Räni. Tooted valisime testi Kristiine Prisma lihaletist. Ka seekord tegime pimetesti, st osalejatele pakendeid enne kõikide vorstide mekkimist ei näidanud, et kindlustada seda, et keegi neist ei hakkaks puhtalt märgi pärast oma lemmikuid eelistama.Rannarootsi toorvorstikesed lambasooles said auväärse kolmanda koha.

Suur test: selle suve uudislihad - parim Rannarootsi ürdivõimaitseline grill-liha

17. juuni 2013
Arteri toimetus pimetestis väikest valikut Eesti lihameistrite uutest grill-lihadest ja šašlõkkidest. Ühegi kohta ei saa öelda, et ei ostaks, ent maitseaineid on tänavu nii mõnelegi lisatud ülearu palju, kõlas kokkuvõttev üldistus. Maitseproovi võitis Rannarootsi grill-liha ürdivõimaitselises marinaadis.

Rannarootsi avas grillihooaja - suvi on grillimisele valla

10. mai 2013
Esimene soe paneb suu grill-liha järele suu vett jooksma ning uudismaitsetest puudust juba ei tule.

Rannarootsi grillimise spiker

10. mai 2013
Rannarootsi maitsemeelelahutaja ning Arigato kohviku ja toitlustuse peakokk Erlis Schönberg koostas grillispikri, mis on grillipeol algajale heaks abimeheks ja suunajaks.

Maag Lihatööstus ostis lihatööstuse Soomes

6. märts 2013
Maag Lihatööstus AS teatas, et omandas 100 protsenti Soome suuruselt neljanda lihatööstuse Pouttu aktsiatest.

Päevakeskused tegid võistu võileibu Rannarootsi vorstidest

1. märts 2013
28.02.2013 peeti Pärnu Nooruse majas esimest korda võileivakonkurssi, kus kõige uhkema võileiva tegemises võistlesid psüühilise erivajadusega inimesed.

Uuendasime oma kodulehte

25. veebruar 2013
Hea sõber, alates tänasest leiad aadressilt www.rannarootsi.ee uue kujundusegaRannarootsi kodulehe.

Rannarootsi: eestlaste maitsemeel on avatumaks muutunud

18. jaanuar 2013
Eestlaste ühe eelistatuima lihatoodete pakkuja Rannarootsi verivorste osteti lõppenud aasta detsembris viiendiku võrra enam kui 2011. aasta samal perioodil. Kõige enamnõutud ahjupraad oli seakaelapraad terijaki kastmes. Kokku müüs Maag Lihatööstus aasta viimases kvartalis 200 tonni talvetooteid.

NATO heategevuslaadal pakuti Rannarootsi verivorste

10. jaanuar 2013
NATO heategevuslaadal ei kaubeldud rahuvalvajate kuivtoidupakikeste või automaatidega. Iga riik saab kaks letti - ühe oma toidu, teise käsitöö tutvustamiseks ja müümiseks.