Eesti Parim Lihatoode 2017 on Pardikoivad hapukapsaga
28. märts 2017
Rannarootsi
lihatööstus pälvis Eesti Parima Toiduaine konkursil juba kolmandat korda
järjest parima lihatoote Hõbemärgi auhinna.
Eesti Parim Lihatoode 2016 on Rannarootsi Grillkoot
15. märts 2016
Rannarootsi lihatööstus pälvis Eesti Parima Toiduaine 2016 konkursil juba teist aastat järjest parima lihatoote Hõbemärgi auhinna.
Parim sült 2015
1. detsember 2015Eesti esimesed gluteenivaba paneeringuga lihatooted jõudsid poodidesse
29. september 2015
Allikas: Kasulik.ee
09. september 2015 10:43
Hiljuti on poelettidele
jõudnud uued gluteenivabad tooted Rannarootsi Lihatööstuselt.
Rannarootsi on esimene Eesti lihatööstus, kes toob turule paneeritud
gluteenivaba lihatoote.
Gluteenivabad ja kiiresti valmistatavad minutipihv seavälisfileest
ning hakk-kotletid paneeringuga sobivad hästi gluteenitalumatusega
inimestele. Uudistooted on mõeldud ka kõigile lihasõpradele, kes
soovivad vähendada gluteeni hulka oma igapäevases menüüs. Gluteen
on teraviljavalk, mida leidub näiteks nisujahutoodetes (sai, leib,
pasta, küpsetised jne). Gluteeni on raske seedida ning seetõttu esineb
paljudel inimestel gluteenitalumatus. Rohkearvuliselt on ka neid, kes
üha enam jälgivad oma toitumist ning eelistavad hoiduda gluteeni
sisaldavatest toiduainetest, kuna leitakse, et need võivad aidata kaasa
rasvumisele, diabeedile ja südamehaiguste tekkele.
Paneeritud minutipihv seavälisfileest ja hakk-kotletid planeeringuga
sobivad hästi kiireks ja maitsvaks lõuna- või õhtusöögiks kogu perele.
Rannarootsi pälvis Eesti parima toiduaine hõbemärgi
6. aprill 2015Parim jõulupraad 2014 Rannarootsi Teriyaki seapraad
5. november 2014Parimad jõulutooted 2014 on selgunud
Rannarootsi grillikool- jagame huvitavaid nippe grillimisest.
25. juuni 2014Käivitame Grillikooli, kus Kolm Kanget — Stoveman, Rannarootsi ja Erlis
Schönberg — pakatavad grillimisideedest ja järgneval 10 nädalal jõuab
meieni kümme hõrku liharooga. Esimene neist valmis jaanipäeva puhuks —
hea ja lihtne suutäis. Vaata videost!
Gruusia šašlõkk valiti parimaks poešašlõkiks!
25. juuni 2014
Naistekas testib: milline poešašlõkk on jaanitulel grillimiseks parim?
Teriyaki ribid Naisteka grillribide testi võitja.
10. juuni 2014Naisteka suur grillribide test: mida tasub jaanipäevaks osta ja mida mitte?
Puravikuga toorvorstid valiti naiste lemmikuks!
3. juuni 2014Rannarootsi 7 toodet tunnustati Ristikumärgiga.
2. juuni 2014Viini šnitsel valiti kaupmeeste lemmikuks!
29. aprill 2014AS Maag Lihatööstus muutus AS Rannarootsi Lihatööstuseks
10. veebruar 2014Parimad Jõulutooted on selgunud
11. november 2013Rannarootsi Kodune pasteet võitis 2013.aasta parima pasteedi tiitli!
Rannarootsi neli täissuitsuvorsti said tunnustatud maitse kvaliteedimärgi
4. november 2013Põllumajandus-kaubanduskoda hindas toiduainete kvaliteeti ning üheksa
toodet saavad õiguse kanda «Tunnustatud Maitse» kvaliteedimärki.
Ristikumärgiga tooteid on kõige rohkem liha- ja kalatoodete kategoorias.
Toimus Rakser Rannarootsi sarja kolmas etapp – Variku–Nõva rattasõit
29. juuli 201320. juulil kutsus spordiklubi Nõva ja Variku külaselts nii ratta- kui
ka loodushuvilisi Rakser Rannarootsi sarja kolmandale etapile –
Variku–Nõva rattasõidule. Rada oli võrreldes eelmise aastaga muutunud ja
rõhutas rohkem Nõva valla rikkust – osoonirikast männimetsa.
Lihatööstustel on olnud rahulik kasv
29. juuli 2013Eesti suuremate lihatööstuste aastaaruannetest selgub, et lihatööstuste jaoks oli möödunud aasta stabiilne
Eestlaste jaaniostud: kodumaine õlu, grillvorst ja kaasaskantav grill
25. juuni 2013Eesti suurpoodide kinnitusel ostetakse jaanipäeva eel kõige enam
grillvorsti, kobartomatit ja õlut. Hästi lähevad kaubaks ka tuletikud ja
hauaküünlad.
Kõige paremad toorvorstid
17. juuni 2013 Naistekas menüüs on sel nädalal toorvorstid. Tahtsime teada, millistes poes
müüdavates toorvorstides on kõige rohkem liha, milles liiga palju pekki
või soola. Et vorstid korralikult ja õigesti grillitud saaks, palusime
appi Santa Maria menüüinsener Ilmar Räni.
Tooted valisime testi Kristiine Prisma lihaletist. Ka seekord tegime
pimetesti, st osalejatele pakendeid enne kõikide vorstide mekkimist ei
näidanud, et kindlustada seda, et keegi neist ei hakkaks puhtalt märgi
pärast oma lemmikuid eelistama.Rannarootsi toorvorstikesed lambasooles said auväärse kolmanda koha.
Suur test: selle suve uudislihad - parim Rannarootsi ürdivõimaitseline grill-liha
17. juuni 2013Arteri toimetus pimetestis väikest valikut Eesti lihameistrite uutest
grill-lihadest ja šašlõkkidest. Ühegi kohta ei saa öelda, et ei ostaks,
ent maitseaineid on tänavu nii mõnelegi lisatud ülearu palju, kõlas
kokkuvõttev üldistus. Maitseproovi võitis Rannarootsi grill-liha
ürdivõimaitselises marinaadis.
Rannarootsi avas grillihooaja - suvi on grillimisele valla
10. mai 2013Esimene soe paneb suu grill-liha järele suu vett jooksma ning
uudismaitsetest puudust juba ei tule.
Rannarootsi grillimise spiker
10. mai 2013Rannarootsi maitsemeelelahutaja ning Arigato kohviku ja toitlustuse
peakokk Erlis Schönberg koostas grillispikri, mis on grillipeol algajale
heaks abimeheks ja suunajaks.
Maag Lihatööstus ostis lihatööstuse Soomes
6. märts 2013Maag
Lihatööstus AS teatas, et omandas 100 protsenti Soome suuruselt neljanda
lihatööstuse Pouttu aktsiatest.
Päevakeskused tegid võistu võileibu Rannarootsi vorstidest
1. märts 2013
28.02.2013 peeti
Pärnu Nooruse majas esimest korda võileivakonkurssi, kus kõige uhkema võileiva
tegemises võistlesid psüühilise erivajadusega inimesed.
Uuendasime oma kodulehte
25. veebruar 2013Hea sõber, alates tänasest leiad aadressilt www.rannarootsi.ee uue kujundusegaRannarootsi kodulehe.
Rannarootsi: eestlaste maitsemeel on avatumaks muutunud
18. jaanuar 2013Eestlaste ühe eelistatuima lihatoodete pakkuja Rannarootsi verivorste osteti lõppenud aasta detsembris viiendiku võrra enam kui 2011. aasta samal perioodil. Kõige enamnõutud ahjupraad oli seakaelapraad terijaki kastmes. Kokku müüs Maag Lihatööstus aasta viimases kvartalis 200 tonni talvetooteid.
NATO heategevuslaadal pakuti Rannarootsi verivorste
10. jaanuar 2013NATO heategevuslaadal ei kaubeldud rahuvalvajate kuivtoidupakikeste või
automaatidega. Iga riik saab kaks letti - ühe oma toidu, teise käsitöö
tutvustamiseks ja müümiseks.