Kartuli-tangupuder Kiire seaga
See puder on vist paljudele teada, kuid miskipärast valmitatakse kodudes seda harva. Tegelikult on see soojendav roog hea asendus kasrtulipudrule. Kõrvale sobib hästi pakkumiseks Rannarootsi Kiire siga või Searulaad.
Koostisosad
Valmistamisaeg: ca 30-40 minKogus: kuuele
- Rannarootsi Kiire siga või Searulaad
- 1 kg kartuleid
- 1 suurem porgand
- 1 liiter vett
- soola
- 1 dl odratangu
- 75 g võid
- 1 väike sibul
- 3-4 sl hakitud tilli
- 0,5 tl kurkumit
Valmistamine
Vamista Rannarootsi ahjupraad vastavalt pakendil olevatele juhistele.Koori köögiviljad, tükelda need ning keeda siis soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks. Loputa tangud korralikult ning lisa peaaegu pehmetele köögiviljadele. Keeda madalal kuumusel kuni komponendid on pehmed. Seejärel nõruta üleliigne vedelik. Haki sibul ning prae pannil klaasjaks. Lisa nõrutatud pudrule koheselt praetud sibul, või, till ja kurkum. Tambi pudrunuiaga kõik ühtlaseks. Maitsesta lõplikult ning serveeri lihaga!